banner
Nieuws
24-06-2018 Donatie communicanten Kerkdriel
Vandaag ontvingen wij tijdens de zomermarkt en prachtige donatie speelgoed van alle communicanten uit Kerkdriel. De gedachte hierachter was dat het goed en leuk is iets voor een ander kind te doen. De communicanten hebben daarop speelgoed ingeleverd voor kinderen waarvan de ouders het financieel niet breed hebben. Super communicanten! Ontzettend bedankt, we zullen zorgen dat het goed terecht komt.

20-06-2018 Zomermarkt "Op d'n Delkant"
Ook dit jaar staan staan wij weer met een kraam op de jaarlijkse zomermarkt in Kerkdriel om geld in te zamelen voor onze stichting. We hopen op een hoge opkomst en een mooie bijdrage aan onze stichting. Komt U ook een lootje kopen? Locatie Monseigneur Zwijsenplein Kerkdriel Datum 24-06-2018

17-01-2018 Interview Omroep Gelderland
Vandaag hebben we zowel op radio als op televisie een interview gegeven in onze garagebox aan Omroep Gelderland. Dit naar aanleiding van een gezin (met baby van 1 week jong) dat tijdens een brand alles kwijt raakten, zowel hun woning als al hun bezittingen. Wij hebben ons ingezet om deze mensen te ondersteunen.

16-12-2017 Inzameling zegels gourmetschotels Boon's Markt
De inzameling is een groot succes geweest! We hebben 34 volle spaarkaarten kunnen inleveren zaterdag. Dankzij een sponsering van Avann onderhoud en schilderbedrijf en een bijdrage uit onze eigen kas kunnen we deze schotels gratis aanbieden aan de mensen. Allen hartelijke dank voor het mee sparen!

14-12-2017 1 minuut gratis winkelen bij opening Kruidvat Kerkdriel
Op 14 december mochten we als goede doel 1 minuut gratis winkelen bij de Kruidvat Kerkdriel! Wat een leuke actie! We hebben veel verzorgingsproducten kunnen winkelen. Dit zijn producten die iedere minima kan gebruiken. Wij willen Kruidvat ontzettend bedanken, dankzij hen hebben we bijna 60 pakketten kunnen maken, die verdeeld worden onder de mensen.

28-11-2017 Opzoek naar sponsors/donateurs
Voor de december maand zijn wij hard op zoek naar particulieren en bedrijven die willen helpen om de minima van de gemeente Maasdriel fijne feestdagen te bezorgen. We zamelen o.a. verzorgingsproducten, kerstversiering, kerstpakketten e.d. in. Helpt U ons helpen? Neem gerust contact op via het contactformulier of mail naar info@helpelkaarmaasdriel.nl !

21-03-2016 - Bezoek van wethouder mevr. Sorensen
Afgelopen maandag hebben we bezoek gehad van wethouder Sorensen. Ze wilde met ons kennis maken en een bezoekje brengen aan onze stichting! Het was een leuke en interessant gesprek/bezoek.
Fijn dat ook de gemeente Maasdriel onze inzet waardeert!


16-03-2016 - Collecteren voor het Oranjefonds en Stichting Help Elkaar Maasdriel
Van 17 mei t/m 21 mei vindt de jaarlijkse collecte plaats van het Oranjefonds. Een fonds dat sociale initiatieven steunt in Nederland. En wij collecteren mee! De helft van de opbrengst is voor het Oranjefonds en de andere helft is voor onze stichting! 
Collecteert U mee?
We zoeken collectanten voor Kerkdriel en Rossum. Heeft U eenn paar uurtjes vrij voor ons?
Voor info en/of opgeven stuur een mail naar info@helpelkaarmaasdriel.nl of vul het contactformulier in op de website.


09-03-2016 - Stichting Help Elkaar Maasdriel heeft een rekeningnummer!
Vanaf vandaag hebben wij een rekeningnummer. 
Wilt U een donatie of gift geven? Deze zijn zeer welkom!
Rekeningnummer NL90 RABO 0188 9929 44
Ten name van Stichting Help Elkaar Maasdriel


20-01-2016 - Stichting Help Elkaar Maasdriel zoekt een ruimte!
We zijn op zoek naar een pand/ruimte/opslag, we zijn behoorlijk gegroeid en het wordt te veel. Wie kan ons helpen? Heeft U een ruimte leeg? En wilt U dit beschikbaar stellen? Neem contact met ons op via info@helpelkaarmaasdriel


15-01-2016 - In de krant!
In het Brabants Dagblad (katern Bommelerwaard) staat een artikel over onze stichting. Wie we zijn en wat we doen. En vooral dat we hard op zoek zijn naar een ruimte/pand/opslag. We groeien zo hard dat het nodig is. Kunt U helpen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een email naar: info@helpelkaarmaasdriel.nl 


23-12-2015 - Help Elkaar Maasdriel heeft een website!
Welkom op de website van Help Elkaar Maasdriel, mede mogelijk gemaakt door Online Identity & Solutions BV uit Kerkdriel. Op deze website kunnen wij u van informatie voorzien over wat wij zoeken en wat u kunt sponsoren. Tevens kunnen mensen die hulpbehoevend zijn zich aanmelden via het contactformulier.